top of page
IMG_20200429_113213.jpg
Ibix Straalketels: Afbeelding

IBIX SPECIAL CLEANING

De zandstraalsystemen microluchtschuring IBIX Special Cleaning zijn innovatieve technologieën waarmee de verwerkingstijden, de te verwijderen residuen en de arbeidskosten met betrekking tot de traditionele technieken van schoonmaken en behandeling drastisch kunnen worden verlaagd. Ecologisch en veilig, de zandstraalmachines van IBIX gebruiken alleen niet-giftige en niet-vervuilende materialen, die maximaal rekening houden met het milieu en met de operators. De zandstraalmachines van IBIX zijn geheel in aluminium uitgevoerd, licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Het gebruik ervan vereist geen gekwalificeerde operator, en ze kunnen worden gebruikt in de openlucht, zonder dat er omvangrijke werkplaatsen nodig zijn.
De machines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met een verschillende tankinhoud. (3l,9l,25l, 40l,60l) Het kiezen van het juiste model zandstraalmachine en de verschillende mogelijkheden van instelling en afstelling maken de machines van IBIX uiterst veelzijdig en in staat te functioneren in vele toepassingsgebieden, met dezelfde doeltreffendheid. Deze kenmerken maken van de zandstraalmachine IBIX een uitstekende gelegenheid tot investering voor een technologie die zijn waarde niet verliest na verloop van tijd, en zorgt voor een veilig middel van professionalisering en groei voor elk bedrijf.

Ibix Straalketels: Tekst

IBIX 9

De Ibix 9 straalmachine is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om mobiel kleine straalwerken uit te voeren. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd en wordt geleverd met standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Dankzij de lichte uitvoering is de Ibix 9 overal in te zetten en zelfs op de rug te vervoeren.

Ibix Straalketels: Tekst
Ibix Straalketels: Product Gallery

IBIX 25 & 28

Het luchtgomtoestel IBIX 25 heeft als voordeel dat het een perfect huwelijk is tussen een compacte uitvoering en het gebruik van een krachtige straalunit.
De Ibix 25 is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om mobiel allerhande straalwerk uit te voeren. De Ibix 25 wordt veel gebruikt in jachtonderhoud en voor het verwijderen van graffiti. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd en wordt geleverd met standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Dankzij de lichte uitvoering is de Ibix 25 overal in te zetten. De Ibix 25 is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik. Het is een compact en zeer veelzijdig luchtgomtoestel, die de prestaties heeft van een grote traditionele straalunit in een compacte uitvoering. Het compacte model en de diverse nozzles zorgen ervoor dat de machine voor zeer veel uiteenlopende toepassingen kan gebruikt worden.

Ibix Straalketels: Tekst
Ibix Straalketels: Product Gallery

IBIX 40 & 60

De IBIX 40 & 60 wordt veel gebruikt bij grotere straalprojecten. Met dit toestel kan een zeer hoge werksnelheid behaald worden. Het luchtgomtoestel is zeer geschikt voor het snel reinigen van grote oppervlakten en wordt veel ingezet bij industriële toepassingen en gevelreiniging. De Ibix 40 straalmachine is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om groter straalwerk uit te voeren. De Ibix 40 wordt veel gebruikt voor het verwijderen van verf en roest bij constructiewerken. Ook voor gevelreiniging wordt de Ibix 40 veel ingezet als aanvulling op de Ibix 25.

Ibix Straalketels: Tekst
Ibix Straalketels: Product Gallery

IBIX SPECIAL

Ibix heeft niet enkel de standaardketels, maar heeft speciale uitgaven voor bv exacte werken (Ibix Nano), jachtonderhoud, explosiegevaarlijke zones (Ibix Atex), ...

Ibix Straalketels: Tekst
Ibix Straalketels: Product Gallery
bottom of page